Thuis

Shenzhen C. T. S Electronic Co., Limited Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC
Shenzhen C.T.S Electronic Co. , Beperkt verstrekt bovenkant van de de lijndienst en steun voor alle producten en systemen het vervaardigt. Wij begeleiden vanaf de eerste dag onze cliënten met al hun behoeften, met inbegrip van de assimilatie van het nieuwe systeem.
 
Onze primaire doelstelling is en, indien mogelijk onze verwachtingen van cliënten, van leveranciers en van partners van onze dienst te ontmoeten, te overschrijden.
 
 
1. Het stadium van de grondstoffenverwerving: De markt is volledig van goede en slechte grondstoffen. Vele bedrijven kunnen slechts van de prijs oordelen, maar wie kan waarborgen, moeten de dure producten, goede merkproducten goede producten zijn. Ons bedrijf test slechts door het experiment tijdens grondstoffenverwerving. Nadat het assemblageproces en het het verouderen proces van het product worden voltooid, worden het beveiligingseffect en het gebruikseffect getest. Als niet, wordt de verwervingsroute van de scherpe grondstoffen ontegenzeglijk verworpen, zodat een andere wordt veranderd. Na meer dan tien jaar van accumulatie, heeft ons bedrijf stabiele middelen in het kanaal van de grondstoffenverwerving geaccumuleerd.
2. Controleer strikt het productieproces van de productielijn, integreer kwaliteitscontrole en productieprocessen, en bereik strikte controle.
3. Nadat het product wordt gebeëindigd, moeten onze producten 48 uren ondergaan van het verouderen
4. U bent welkom om steekproeven voor persoonlijke inspectie te kopen.
Contactgegevens
Shenzhen C. T. S Electronic Co., Limited

Contactpersoon: Mr. Jeff

Tel.: +8615625898365

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)